W końcu ludzie zaczną oszczędzać prąd. Oszczędność dla kieszeni i dla środowiska.
Na skwerze, koło zamku widni jak w dzień. Połowę tych latarni można wyłączyć, a w drugiej połowie zostawić jedną żarówkę. Na PlNiepodległosci analogicznie.
Gdy naród do boju wyruszył z orężem, pisiory o czynszach radzili!!!!!!!!!
Jedyne wyjscie z tej sytuacji to ogolnoswiatowe wyjscie na ulice.Monopolisci oligarhowie robia z nami co chca.To jest niewytlumaczalne,nielogiczne,jak cos moze zdrozec tyle w tak krótkim czasie.A ze az tyle,to tylko dzieki naszemu rzadowi.
zamiast budowac elektrownie atomowe to ciemnogrodowo socjalistyczny rzad buduje przekopy, lotniska niepotrzebne, fabryke elektrycznych samochodow .
plus jeszcze pompuje pieniadze dla gornikow , a mialo to byc nasze bezpieczenstwo energetyczne . nie chce mi sie szukac ale za te wszystkie pieniadze wrzucone w kopalnie to postawiono by kilka atomowych elektrowni.
Przyszła dobra zmiana i położyła energetykę w kraju w 7 lat.Tego nie było od końca II wojny światowej.Mamy prąd najdroższy na świecie,ale ciemnocie przecież niepotrzebna jest jasność.
Gość, ja już marzę o komunie, za komuny byłem co roku na wczasach pracowniczych a węgiel kipowala wywrotka na podwórko. Solidarność sprzedała wszystko zagranicznym bambrom po cenie złomu to tak jest, niech żyje Bolek
No i teraz się okaże kto jest dobrym gospodarzem i kto potrafi rządzić
Podwyżka uderzy w samorządy! A co my zwykli ułudzie mamy powiedzieć???. Tona ekogroszku kosztuje 3800zl, nadzwonić grzewczy potrzebuje 5 ton czyli jaki to koszt? Umiecie liczyć? 19000 tysięcy złotych! To jest chore, ci się wyrabia z ludźmi! Ceny w sklepach szybują siła odrzutowca. Co chwila nowe ceny! A pensja w miejscu! Co to będzie?! ?!
ale na mediateke macie grube miliony na np żaluzje elekryczne na okna itd itd jaja sobie robią wyłączyć co 3 latarnie i będzie spoko i nadal w miarę bezpiecznie. Też płacę za wszystko kilkaset procent więcej i nie płaczę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!